Skip to main content
Homepage

INFO

Tältä sivulta löydät paljon vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin! Päivitämme tätä sivua sitä mukaa kun käytännön asioita varmistuu, joten seuraathan sivua tapahtuman lähestyessä.

Liput

Lippuja voi ostaa osoitteesta livenation.fi sekä Lippu.fi ja lippu.fi:n puhelinpalvelusta ja myyntipisteistä.

Katso sivu 'Liput' saadaksesi lisää tietoa.

Myynnissä on myös VIP-paketteja - lue lisää sivulta 'VIP'.

Kyllä - vuosille 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan 2022 päivämäärälle seuraavasti:

Sunrise Avenue & Friends
Pe 8.7.2022 Olympiastadion, Helsinki (korvaa 14.8.2020 / 16.7.2021 konsertin)

Sunrise Avenue
La 9.7.2022 Olympiastadion, Helsinki (korvaa 15.8.2020 / 17.7.2021 konsertin)

Ostetut paikat pysyvät samana, ainoastaan päivämäärä on vaihtunut alkuperäisestä. Lippuja ei tarvitse vaihtaa uusiin.

Mikäli et löydä lippuasi ja se on ostettu Lippu.fi verkkokaupasta, voit kirjautua profiilisi Lippu.fi:n sivuilla tai sovelluksessa samoilla tunnuksilla, kuin olet alunperin ostanut lippusi ja löytää lippusi tililtäsi.

Muussa tapauksessa olethan yhteydessä Lippu.fi asiakaspalveluun.

Live Nation ja Lippu.fi eivät vastaa kadonneista tai vahingoittuneista lipuista, joten pidäthän lipustasi huolen!

Golden Circle -lippu oikeuttaa lavan edustalla sijaitsevalle, rajatulle alueelle. Golden Circle -lipun ostaneille jaetaan Golden Circlen sisäänkäynnillä ranneke, jolla pääsee liikkumaan GC-alueelle ja sieltä pois.

Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle tai Golden Circleen.

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin - lipulla pääsee siis vain kerran sisään. Mikäli poistut Olympiastadionilta tultuasi jo sisään, tulee sinun ostaa uusi lippu.

Rannekkeita jaetaan ainoastaan Golden Circle ja VIP-asiakkaille, jotta he voivat kulkea heille oikeutetuille katsomoalueille.

Ostoehtojen mukaisesti kaikki ostot ovat sitovia. Valitettavasti lipuilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

VIP

Kyllä - molempiin konsertteihin on saatavilla neljää eri VIP-pakettia.
Tarkemmat tiedot ja kuvaukset löydät lipunmyyntisivulta ja tältä nettisivulta VIP-osiosta.

Tarkemmat ohjeistukset VIP-kokemuksesta aikatauluineen ja saapumisohjeineen lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen n. 2-5 päivää ennen konserttia. Varauduthan saapumaan paikalle n. 1-1.5h ennen lipussa merkittyä porttiaikaa, etenkin jos olet ostanut Early Entry-paketin.

Mikäli et ole saanut ohjeistusta 24 tuntia ennen tapahtumaasi, olethan tapahtumajärjestäjään yhteydessä. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!

Mikäli olet ostanut VIP-paketin lahjaksi etkä ole itse osallistumassa konserttiin, toimitathan lippujen lopulliselle käyttäjälle kopion henkilöllisyystodistuksestasi sekä valtakirjan jossa annat luvan käyttää liput ja VIP-paketin puolestasi.

Tarkemmat ohjeistukset VIP-kokemuksesta aikatauluineen ja saapumisohjeineen lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen n. 2-5 päivää ennen konserttia. Pidäthän siis huolen, että lahjan saaja saa konserttiin ja VIP-pakettiin liittyvät tärkeät infot ja ohjeistukset.

Tapahtumapaikka ja alue

Jos kaipaat isompaa resoluutiota aluekartasta, löydät sen osiosta 'Saapuminen'.Konserttien aikana myydään Sunrise Avenuen fanituotteita. Fanituotemyyntiä löytyy useasta eri paikasta tapahtuma-alueelta. Tarkemman hinnaston ja valikoiman näet paikan päällä.

Kaikissa myyntipisteissä ja baareissa on korttimaksumahdollisuus ja niissä hyväksytään yleisimmät pankki- ja luottokortit, myös debit-kortit ja Visa Electron. Lukuunottamatta pop-up ja promootio -myyntipisteitä, käy maksuvälineenä myös käteinen. Suosittelemme käyttämään korttimaksua aina kun mahdollista.

Tapahtuman aikana faneja palvelee Olympiastadionin ravintolapisteet, joita löytyy ympäri Stadionia. Pisteistä voit ostaa virvokkeita sekä pientä syötävää.

Voit ottaa mukaasi yhden, tyhjän max. 0,5l muovipullon, jonka voit täyttää esim. vessoissa.

Tupakointi on sallittu ainoastaan sille erikseen varatuilla alueilla. Tupakointi katsomoissa tai permannolla on ehdottomasti kielletty.

Yleistä

Aikataulu molempina iltoina on seuraavanlainen:

Portit klo 17 
Knipi n. klo 19.15
Sunrise Avenue n. klo 21.15

Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24.

Suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään tuntia ennen pääesiintyjän aloittamista, sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi. Annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

Stadionilla kiertää ensiapuryhmä, jolta saa apua myös pieniin haavereihin. Mahdollisessa hätätilanteessa olethan yhteydessä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Konsertti on sallittu kaikenikäisille, lukuunottamatta permannon takaosassa sijaitsevaa anniskelualuetta K-18.
Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat konserttiin täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

Jokaisella konsettiin saapuvalla tulee olla oma lippu, iästä huolimatta.

Porteille saa tulla jonottamaan vasta tapahtumapäivänä klo 12 alkaen. Noudatathan järjestyksenvalvojien ohjeistuksia paikan päällä.

Leiriytyminen tai yöpyminen kaupungin puistoissa tai stadionin alueella ei ole sallittua ja sitä valvotaan viranomaisten toimesta.

Olympiastadionin eteläpuolen aukiolla sijaitsee maksullinen narikka, jonne voit jättää tavaroita säilytykseen konsertin ajaksi.

Narikka maksaa 5€ ja 3€/lisäkäynti ja auki tapahtumapäivänä klo 15-01.

Huomioithan, että narikassa ei pääse asioimaan Stadionin puolelta. Otathan siis mukaasi kaikki tarvitsemasi esineet mennessäsi sisään tapahtuma-alueelle.

Ylimääräisiä tavaroita voi jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Suosittelemme jättämään isot reput ja laukut kotiin tai narikkaan tapahtuman ajaksi.

  • Vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumaan tai sen läheisyyteen on ehdottomasti kielletty yleisön turvallisuuden takaamiseksi.
    Näihin aineisiin ja esineisiin lukeutuu, muttei rajoitu: ampuma-aseet, veitset, puukot ja muut teräaseet, terävät niittivyöt, hiuslakkapullot ja muut aerosolit, nesteet, alkoholi, huumausaineet, ilotulitteet ja  laserosoittimet.

  • Retkikalusteiden ja grillien, sekä lemmikkieläimien tuominen on kiellettyä

  • Lastenvaunuja ja -rattaita ei saa tuoda konserttialueelle. Niitä voi jättää narikkaan säilytykseen, mikäli siellä on tilaa.

  • Sateenvarjojen tuominen on kielletty turvallisuus- ja näkyvyyssyistä. Sateen sattuessa otathan mukaasi esim. sadetakin tai kertakäyttösadetakin. Sateenvarjo on jätettävä narikkaan.

  • Kuvaaminen älypuhelimilla ja pienillä digikameroilla on sallittua. Järjestelmäkamerat (= kamera jossa irroitettava objektiivi), videokamerat ja GoPro-laitteet, selfietikut, nauhurit, tablettitietokoneet ja läppäritietokoneet ovat kiellettyjä. Powerbankit (varavirtalähteet) ovat sallittuja.

  • Voit tuoda mukanasi oman, tyhjän, max. 0,5l muovipullon.

  • Liput ja banderollit ovat sallittuja, mutta niitä ei saa nostaa ilmaan lavan edessä eikä muuallakaan, missä ne voivat haitata muiden näkyvyyttä. Järjestyksenvalvojat voivat pyytää sinua laskemaan kyltitystäsi. Lippujen ja banderollien tangot ja kepit kannattaa jättää kotiin, sillä näiden tuominen stadionille on turvallisuussyistä kiellettyjä.

  • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa konsertista poistamiseen.

Roskiksia löytyy ympäri Stadionia. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alue siistinä ja toimita roskasi roskiksiin!

Suosittelemme yleisölle korvatulppia, niitä on myynnissä myös tapahtuma-alueella kiertävien myyjien toimesta.

Tapahtuman aikana ja välittömästi sen jälkeen voit tiedustella löytötavaroita Olympiastadionilla sijaitsevasta narikasta.

Tapahtumapäivän jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun, Helsingin toimipisteeseen 13.7. mennessä: linkki sivuille

Työskentelemme jatkuvasti järjestääksemme turvallisia ja vastuullisia tapahtumia, jotta Sinä voit nauttia hyvillä mielin lempiartistisi musiikista tai viihde-esityksistä livenä.

Järjestyksenvalvojia on koko konserttialueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä ja huolehdithan hyvästä käsihygieniasta.

Emme tällä hetkellä vaadi koronapassia tai muuta vastaavaa todistusta tapahtumassa, sillä Suomessa tapahtumia ei koske koronarajoitukset. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme niitä. Emme myöskään vaadi maskin käyttöä, mutta voit sellaista halutessasi käyttää.

Edellytämme kaikilta konserttikävijöiltä tapahtumajärjestäjän sekä tapahtumahenkilökunnan ohjeistusten noudattamista ja niitä rikkovat henkilöt tullaan poistamaan tapahtumasta.

Media

Media voi hakea akkreditointia Sunrise Avenuen konserttiin Helsingin Olympiastadionille perjantaille 8.7.2022. Otathan huomioon, että toimitamme akkreditointipyynnöt artisti/show-organisaatioon hyväksytykseen lähempänä tapahtumaa, ja ilmoitamme vasta muutamia päiviä ennen tapahtumaa onko akkreditointisi hyväksytty vai ei.

Akkreditointi on päättynyt.

Konsertin järjestää Live Nation Finland. Lippuihin liittyvissä ongelmissa olethan yhteydessä virallisen lipunvälittäjän Lippu.fi:n asiakaspalveluun. Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta, olethan yhteydessä osoitteeseen info@livenation.fi.